Sierbestrating is een manier om je tuin te versieren en er een mooi uitzicht van te maken. Het verschil met klinkers is dat sierbestrating meer plezier biedt door de vele mogelijkheden die het biedt om je tuin vorm te geven. Bijvoorbeeld, in plaats van alleen losse klinkers, kun je ook modulaire sierbestrating gebruiken om een pad of patio te creëren! (Ook bekend als 'patio paver'.)

Er zijn veel verschillende soorten sierbestrating waaruit je kunt kiezen. Denk aan natuursteen, betonnen stenen, keramische tegels enzovoorts. Natuursteen kan worden gecombineerd met andere materialen zoals steengruis en grind om een unieke look te creëren. Betonstenen zijn sterk en duurzaam en worden vaak gekozen voor het creëren van patios of opritten. Keramische tegels zijn goedkoop, licht onderhoudsarm en bestand dankzij hun gladde oppervlakte!

Kortom, er zijn vele opties als het gaat om sierbestrating. Je kan variëren in materiaal, stijl en formaat - alles wat je maar wilt! Als je de juiste combinatie vindt, dan voeg je heel gemakkelijk persoonlijkheid toe aan jouw tuin! Niet alleen dat: Door de juiste technieken toe te passen kan sierbestrating helpen bij het minimaliseren van wateroverlast in jouw tuin! (Dit is iets wat niet mogelijk is met losse klinkers!)
En dus... Maak slim gebruik van sierbestrating en verfraai jouw tuin met schitterende resultaten!!